Om Bomedo

 

Velkommen til Bomedo

Bomedo er en dansk designvirksomhed etableret i 2014 i det indre København. Produkterne tager afsæt i moderne nordisk minimalisme med et enkelt, stilrent og ikke mindst tidløs udtryk. Vi stræber efter at skabe produkter,  som vækker følelser, og som inspirerer  til både nytænkning og fordybelse. 

Aktuelt finder du her en hel unik serie på ca 100 forskellige patentplakater.

Patenttegninger er de første tegninger af ting, som vi alle kender - mange af dem fra vores hverdag. Enkle og tydelige tegninger,  der hver især fortæller sin egen historie og som samtidig er uhyre dekorative.

Tegningerne er baseret på originaltegninger, som er rentegnet frit og nænsomt af Marc Southwell, en af de 3 stiftere af Bomedo.

Vil du vide mere om hvad et patent er, har vi lavet en infograf: <http://bomedo.com/pages/hvad-er-et-patent>.

Bomedo blev pr. 1.4.2017 overtaget af Steen Christensen og Claus la Cour. Vi har begge vores rødder i den grafiske branche og vi deler samme passion for plakatkunst, grafik, foto og maleri. 

Overtagelsen af Bomedo er en drøm der er gået i opfyldelse. Vi glæder os til løbende at præsentere jer for nye kollektioner med spændende motiver og temaer. Vores ide er at alle plakater/værker skal være både dekorative, fortælle sin egen historie samt fuldende en personlig udsmykning af dit hjem.

De tidligere ejere Marc Southwell, Nicklas Hein Johansson og Jakob Skov Hansen er stadig tilknyttet Bomedo som inspiratorer og som en del af det dommerpanel, vi har nedsat til at udvælge og vurdere nye kollektioner.

Bliv inspireret, - se vores plakater indgå i forskellige miljøer på Instagram https://www.instagram.com/bomedo_com/  hvor vi løbende lægger nye billeder op. Her er de fleste billeder taget af vores kunder, men venner og familie har også lagt vægge til nogen af de mange motiver. Du er meget velkommen at sende os et billede af din væg med din Bomedo-plakat. Vi kan ikke love at lægge alle billeder op, da vi heldigvis modtager rigtig mange billeder fra vores kunder.

Rigtig god fornøjelse

Steen Christensen og Claus la Cour

 

 

 

 

The Bomedo Team

 

 

 

 

 

 

Steen Christensen

indehaver

Email: mail@bomedo.com

Mobil: +45 51 23 56 99